http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Ruby on Rails ja Java

tiistai 08.04.2008

huhtikuu2008.jpgRavintola Satkariin kokoontui innokas joukko kuulemaan Ruby on Rails -kehitysympäristöstä. Senior consultant Phuoc Tran Minh valotti RoRin kivaa ja kaunista koodia, josta jatkoi ohjelmistosuunnittelija Tero Parviainen kertoen käytännön esimerkkejä ja menestystarinoita. Lisätietoa: www.rubyonrails.org

Alkudrinkit tarjosi: Eficode
Tilaisuutta tuki: Frantic Media

info@nicetuesday.fi