http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Yritysvierailu Fujitsulle ja Lean

tiistai 08.04.2014

Nice Tuesdayn huhtikuun tilaisuuden aiheena oli Lean. Fujitsun auditorio täyttyi innokkaista Nice Tuesday -verkostolaisista ja illan aiheeseen meidät johdattivat puhujaduo Mervi Uppa ja Minna Peltokukka-Karhu. Mervin ja Minnan esityksessä käytiin läpi mm. millainen on Lean-yrityskulttuuri ja miten Lean-työkaluja voidaan hyödyntää jatkuvassa parantamisessa.

Lean-oppeja päästiin myös heti treenaamaan käytännössä. Minnan luotsaamassa jatkuvan parantamisen harjoituksessa verkostolaiset tunnistivat hyväksi havaittuja käytäntöjä ja etsivät hukkia.

Kahvit ja tilat tarjosi Fujitsu.

info@nicetuesday.fi