http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

IT & luovuus

tiistai 11.12.2012

muki4.jpgJoulukuussa olimme vierailulla mainostoimisto Hasan&partnersilla. Saimme kuulla miten mainonta on muuttunut viimeisten vuosien aikana enemmän yksittäisen mainoksen suunnittelusta kokonaisvaltaisen palvelun suunnitteluun. Sosiaalisen median rooli on ollut viime vuosina merkittävä. Näimme upeita esimerkkejä ja nautimme hyvistä tarjouiluista. Illan puhujina toimivat toimitusjohtaja Eka Ruola, tuotantojohtaja Tämer Mohsen sekä suunnittelija Mikael Nemeschanskyz.

info@nicetuesday.fi