http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

FriiiDay-innovaatiotyöpaja

tiistai 20.10.2015

muki4.jpg

Aihe: FriiiDay-innovaatiotyöpaja
Päivä: tiistai 20.10.2015
Aika: kello 18-20.30
Paikka: TAMPERE: Mainostoimisto TRUST, Finlaysoninkuja 25, 4. kerros
Tilaisuuden luonne: Kaikille avoin tiistaitilaisuus

Tampereen lokakuun Nice Tuesday:ssa päästiin tekemään luovia brainstorming-harjoituksia FriiiDay-innovaatiopajan muodossa. Lisäksi keskusteltiin innovaatiosta työelämässä. Illan aikana teimme innovaatioharjoitteita pienryhmissä. Tarkoituksena oli ravistella ajattelu pois vanhoilta uriltaan ja edistää epätavallisten yhdistelmien avulla osallistujien kykyä löytää uusia ratkaisuja ja nähdä luova potentiaali itsessään. Menetelminä hyödynnettiin mm. sanatörmäytystä ja peräkkäistä konseptointia. Samoja menetelmiä voidaan hyödyntää myös omassa työssä, jos tarvitaan kykyä asettua hetkeksi "laatikon ulkopuolelle"! Friii:n suunnittelijat olivat mukana innostamassa ja ohjaamassa ryhmätyöskentelyä.

Friii on luova yhteisö, joka tarjoaa suunnitteluvoimaa erikoisosaajien muodossa. Kehitämme 360-ajattelua, joka kattaa kaikki vaikuttamisen keinot mainonnasta ansaittuun julkisuuteen ja valokuvasta käyttökokemukseen. Ajattelun keskiössä ei ole yritys, palvelu eikä brändi, vaan yksilö. Meitä kiinnostaa, mitä yksilön ja palvelun välisessä kohtaamisessa pitäisi tapahtua, jotta yksilö vaikuttuisi ja yritys menestyisi. Friii koostuu vahvoista, itsenäisistä yrittäjistä, joilla kullakin on oma asiakaskunta ja vankka kokemus omalla erikoisosaamisen alueellaan. Verkostoidumme tottuneesti, ja meitä kiinnostavat kaikenlaiset projektit. Strateginen suunnittelu ja tuotekehittely saa meidät liekkeihin. Olemme sekä toimistojen että asiakkaiden käytettävissä. Friiillä ei ole organisaatiota eikä välikäsiä. Saat suunnittelun ja yhteydenpidon juuri siltä ammattilaiselta, jolta palvelua tilaat. Älykkään organisaation merkkejä ovat avoimuus ja ketteryys. Lisätietoa: www.friii.fi

info@nicetuesday.fi