http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Business Intelligence

tiistai 12.04.2011

muki4.jpgHuhtikuun Nice Tuesday -tlaisuudessa perehdyttiin Business Intelligencen saloihin.

Minna Oksanen kertoi liiketoimintatiedon hallinnasta ja hyödyntämisestä. Esityksessä käytiin läpi mm. tietovarastoinnin kaksi koulukuntaa ja tiedonmallinnuksen periaatteita. Lopuksi luotiin vielä katsaus BI:n ja tietovarastoinnin tulevaisuuden trendeihin.

Aija Palomäen esitys keskittyi informaatioarkkitehtuuriin. Aija painotti tiedon laadun tärkeyttä ja esitteli valmiita tietomalleja, joita voidaan hyödyntää erilaisten yritysen tarpeisiin. Esityksessä paneuduttiin myös sovellusten välisiin integraatioihin ja kuvattiin informaatioarkkitehtuuri yritysarkkitehtuurin osana.

Minna Oksasen esitys (pdf)

Aija Palomäen esitys (pdf)

info@nicetuesday.fi