http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Hyvinvointiteknologiat

tiistai 16.04.2013

Nice Tuesday:n Tampereen verkoston huhtikuun kuukausitapaamisessa Tampereella perehdyttiin hyvinvointiteknologioihin ja siihen miten tietotekniikkaa hyödynnetään terveydenhuollossa ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä.Illan aikana nähtiin myös mielenkiintoisia esimerkkejä mm. Oiva - älypuhelinsovellus, joka on tehty ehkäisemään stressiä, unettomuutta ja ahdistusta)

Illan puhujina toimivat Tampereen Teknillisen Yliopiston Professori Ilkka Korhonen sekä VTT Terveyden ja ympäristön tietoteknologia -yksiköstä erikoistutkija Elina Mattila ja tutkija Kirsikka Kaipainen.

info@nicetuesday.fi