http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Ihmisten johtaminen IT-projekteissa

tiistai 08.02.2011

muki2.jpgAsiantuntijoiden ja muutoksen johtaminen ovat arkipäivää IT-projekteissa. Helmikuun Nice Tuesday -illassa paneuduttiin ihmisten johtamiseen keskustellen eri näkökulmista.

Aluksi Leena Talo esitteli Accenturen naisverkoston toimintaa, jonka jälkeen henkilöstöjohtaja Leena Tiensuu valotti henkilöstöjohtamista asiantuntijaorganisaatiossa. Lopuksi perehdyimme muutoksen johtamisen merkitykseen tietojärjestelmähankkeiden onnistumisessa Sanna Jormakan avustuksella.

Tilaisuus järjestettiin yhdessä Accenturen kanssa.

info@nicetuesday.fi