http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Hakukoneoptimointi

tiistai 13.10.2009

muki2.jpg
Lokakuun Nice Tuesday -jäsentilaisuudessa perehdyttiin hakukoneoptimointiin web-asiantuntija Aki Björklundin johdolla. Tilaisuudessa opittiin mm. että linkit ovat valuuttaa ja otsikko on tärkein. Monipuolisesta keskustelusta nousi esille, että www-sivuston hyvä löydettävyys vaatii useiden eri kompetenssien yhteispeliä.

Alkunaposteltavat tarjosi Sininen Meteoriitti

Kommentteja: 2
Kommentti 1/2 Minna lauantai 17.10.2009 12:00

Akin blogi löytyy osoitteesta http://akibjorklund.com/

Kommentti 2/2 Maria perjantai 08.01.2010 13:17

Olisikohan Akin slidet saatavilla?

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi