http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Futurice emännöi: Jouluglögit ja tiukkaa asiaa

tiistai 08.12.2015

Näin syntyi K-ruoka-mobiilisovellus. Esimerkki ketterän kehityksen ja design-työn onnistuneesta yhdistämisestä.

Tiistai 8.12.2015 kello 17-20.00
Paikka: TAMPERE, Teerenpelin alakerta
Tilaisuuden luonne: Kaikille avoin tiistaitilaisuus, rajoitettu osallistujamäärä. Tarjolla glögit ja pientä suolaista.

K-ruoka-mobiilisovellus – tai paras kauppakaveri – tarjoaa älykkäitä ja personoituja etuja, ostoslistoja ja muita käyttäjän arkea helpottavia palveluita. Sovellus suosittelee henkilökohtaisia reseptejä sekä ajankohtaisia ruokaohjeita. K-ruoka-sovelluksen toteutus vaati interaktio- ja visuaalisen suunnittelun sekä natiivisovellusten toteuttamisen lisäksi älykkyyden mahdollistavat tekniset taustajärjestelmät sekä aktiivista käyttäjäpalautteen keräämistä.

Usean eri palvelutyypin yhdistäminen on tiimille aina haaste. Illan aikana Futuricen tiimistä design lead Heli Ihamäki, pääarkkitehti Jussi Riihelä ja käyttäjätutkimuksista vastannut Mirkka Länsisalo kertoivat kuinka design-työ ja ketterä ohjelmistokehitys yhdistettiin tuloksellisesti.

Yrityksestä: Futurice luo digitaalisia palveluita, joita ihmiset rakastavat. Tampereen toimistollamme työskentelee 45 hengen monialainen tiimi designereita ja ohjelmistokehittäjiä. Yrityskulttuurimme keskeisiä elementtejä ovat avoimuus ja luottamus sekä yhdessä luominen niin oman tiimin kuin asiakkaidenkin kanssa.

K-ruoka-mobiilisovellus YouTubessa
K-ruoka mobiilisovellus

info@nicetuesday.fi