http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Fasilitointi

tiistai 11.10.2011

muki2.jpgFasilitaattori Pepe Nummi perehdytti innostuneet nicetuesdaylaiset fasilitoinnin saloihin Haaga-Helia ammattikorkeakoulun tiloissa. Illan aikana selvisi, mitä fasilitointi on, mitä menetelmiä fasilitoinnissa käytetään ja virtuaalifasilitoinnin parhaat käytännöt. Lopuksi ideoimme Nice Tuesdayn kampanjaa: Miten innostaa lisää tyttöjä IT-alalle?

Pepe Nummen esitys (pdf)

info@nicetuesday.fi