http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Evolvit: Näin koodasimme ERP:in 10 kuukaudessa

tiistai 29.09.2015

Aihe: Evolvit: Näin koodasimme ERP:in 10 kuukaudessa
Aika: Tiistai 29.9. klo 18:00-20:00
Paikka: TAMPERE, Bar Inezin alakerta, Pellavatehtaankatu 19
Tilaisuuden luonne: Kaikille avoin tiistaitilaisuus

Oli Nice Tuesday Tampereen syksyn ensimmäisen tapahtuman aika! Olimme Bar Inezissä tervehtimässä kesätauon jälkeen tuttuja ja uusiakin kasvoja ja kuuntelemassa syksyn ensimmäistä asiantuntijapuheenvuoroa.

Evolvit Oy:n IT-konsultti ja projektipäällikkö Emilia Krappe oli mukana yrityksensä asiakkaan ERP:in eli toiminnanohjausjärjestelmän suunnittelu- ja toteutusprojektissa kuluneena vuonna. ERP on yrityksen liiketoiminnan ytimessä ja se on yksi kriittisimmistä järjestelmistä yrityksen kuin yrityksen pyörittämisessä. ERP-projektit ovatkin helposti mammuttihankkeita roolinsa, monimutkaisten prosessien ja sidosryhmien määrän takia. Kuinka sitten on mahdollista, että Evolvit toteutti asiakkaansa toiminnanohjausjärjestelmän räätälitoteutuksena alle vuodessa? Tästä Emilia kertoi lisää.

Evolvit tarjosi tilaisuuden osallistujille tapas-purtavaa ja hieman kuohuvaa.

info@nicetuesday.fi