http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Digimedia

tiistai 09.10.2012

Nice Tuesday tutustui sateisena tiistai-iltana digitaalisen median maailmaan Yleisradiossa. Kuulimme, miten suosittu Yle Areena syntyi Radion suunnittelupäällikkö Cilla Lönnqvistin johdattelemana ja mihin Yle keskittyy Internetissä tulevaisuudessa Areenan tuottaja Hanna Svärdin kertomana. Aihe herätti runsaasti keskustelua ja hyvää yhteiskunnallista pohdintaa.

Tilat ja kahvit tarjosi Yleisradio.

info@nicetuesday.fi