http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Kybersodankäynti

tiistai 12.03.2013

Nice Tuesdayn maaliskuun tilaisuuden aiheena oli huippumielenkiintoinen ja ajankohtainen kybersodankäynti. Vltava-ravintolan Havel-kabinetti täyttyi innokkaista kuulijoista kun Kimberly Lukin ja Markku Suistola kertoivat meille kybersodankäynnin saloista.

Kimberlyn esityksessä kuultiin mielenkiintoisia esimerkkejä mm. Venäjän valmistautumisesta kybersodankäynnin varalle. Markku puolestaan kertoi Suomen kyberturvallisuusstrategiasta.

Tilaisuuden esitysmateriaalit löydät täältä.
(Pyydä tunnus ja salasana tarvittaessa osoitteesta info@nicetuesday.fi)

Alkukuohuvat tarjosi Symantec.

info@nicetuesday.fi