http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Coaching - oman asiantuntijuuden johtaminen

tiistai 18.11.2014

Marraskuun Nice Tuesday –tapahtumassa Tampereella pureuduttiin teemaan Coaching - Oman asiantuntijuuden johtaminen. Illan aikana hyödynnettiin osallistavia coaching-menetelmiä oman osaamisen, vahvuuksien ja mahdollisuuksien kartoittamiseen. Ohjelmassa oli käytännön harjoituksia coach Outi Olkkolan johdolla. Kiitokset Outille ja tilaisuuden järjestäneelle Affectolle!

info@nicetuesday.fi