http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Tietojärjestelmät ja julkiset hankinnat

tiistai 19.02.2013

muki2.jpg
Miten sinun ja minun verorahoilla ostetaan tietojärjestelmiä? Helmikuun Nice Tuesday -tilaisuudessa Tampereella kuultiin julkisten hankintojen pelisäännöistä ja siitä, miten niitä sovelletaan tietojärjestelmähankinnoissa. Kati Myllyniemi kertoi oman kehityspolkunta julkisten hankintojen asiantuntijaksi ja tietojärjestelmien tuotepäälliköksi. Lisäksi kuultiin Tieto Oyj:n Legal Counsel Jussi Tokolan puheenvuoro. Tokola on erikoistunut IT-sopimuksiin ja julkisiin hankintoihin.

info@nicetuesday.fi