http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Green & Hot - IT:n avulla kohti kestävää kehitystä

tiistai 09.11.2010

muki3.jpgKestävästä kehityksestä ja energiatehokkuudesta puhutaan paljon. Marraskuun Nice Tuesday -illassa perehdyttiin aiheeseen käytännön esimerkkien kautta. Liiketoimintakonsultti Heli Siponen kertoi kestävän kehityksen teemoista. Konsultti Inkeri Korhonen näytti esimerkkejä, miten yritykset ovat hyödyntäneet yleisöosallisuutta (crowd sourcing) ja sosiaalista mediaa kestävän kehityksen hankkeisssa. Lopuksi Seppo Mäenpää puhui vihreästä IT:stä palvelinkeskusten näkökulmasta.

Tilaisuus järjestettiin yhdessä Tieto Finland Oy:n kanssa.

Kommentteja: 1
Kommentti 1/1 Minna maanantai 15.11.2010 9:05

Kiitokset puhujille innostavista esityksistä, Tiedolle mainiosta iltapalasta ja osallistujille tiukoista kysymyksistä ja aktiivisesta keskustelusta!

Lisää kommentti

info@nicetuesday.fi