http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Lasten koodikoulu ja Rails Girls

tiistai 11.03.2014

Maaliskuun Nice Tuesday -illassa kuultiin kaksi esimerkkiä ohjelmoinnin opettamisesta vasta-alkajille.

Tiina Romu kertoi Lasten koodikouluista, joita hän on vetänyt Futuricella. Miten lapset ovat oppineet koodaamaan yhdessä päivässä ja millainen kokemus se on ollut lasten vanhemmille.

Illan toisessa esityksessä kuultiin miten Rails Girls opettaa tytöille ja naisille ohjelmistokehitystä viikonlopputyöpajoissa.

info@nicetuesday.fi