http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Asiantuntijajohtajuus

tiistai 08.09.2009

NT%2008092009.jpg
Syksyn ensimmäisessä Nice Tuesday -tilaisuudessa käytiin paneelikeskustelu asiantuntijajohtajuudesta ja siihen liittyvistä haasteista. Keskustelijoina olivat aiheen asiantuntijat KTT Sirkka Hämäläinen, toimitusjohtaja Maija Laukkanen sekä koulutusohjelmajohtaja Tuula Saario.

Yli 40 IT-naisen täyttämässä ravintola Pääkonttorin kabinetissa keskustelua herättivät mm. hyvän johtajan ominaisuudet, kansainvälisen työyhteisön johtamisen haasteet sekä johtajakoulutus. Kommunikointi, halu johtaa ja valmius oppia uusia asioita mainittiin muiden muassa tärkeinä johtajuuden tekijöinä. Asiantuntijajohtajalta vaaditaan aitoa kiinnostusta alaisen työhön ja suoritukseen sekä avoimen kiitoksen ja myös kritiikin antamista. Myös oman työn johtaminen on tärkeää.

info@nicetuesday.fi