http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Älypuhelimet ja muut mobiilit päätelaitteet

tiistai 08.10.2013

Helsingissä lokakuun NiceTuesday sukelsi mobiiliin maailmaan otsikolla "Mobilisoi tai kuole". Ilta-Sanomien mobiili- ja tablettisovelluksista vastaava tuottaja Nicklas Koski kertoi, että mobiilipuoli on kasvanut viime aikoina valtavasti ja nykyisin jopa yli puolet sivulatauksista tehdään mobiileilla päätelaitteilla. Iltasanomilla kehitys lähteekin liikkeelle nykyisin usein mobiileista sovelluksista ja kehitystyö on heillä todella nopeasyklistä. Joitakin haasteita mobiilipuolella vielä riittää kuten flashin ja videoiden näyttäminen.

info@nicetuesday.fi