http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Kanban

tiistai 13.12.2011


Joulukuun tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Reaktorin kanssa. Illan aluksi Krista Jäntti johdatteli yleisön KanBanin maailmaan. Tämän jälkeen Laura Snellman-Junnan johdolla perehdyimme olemassa olevaan KanBan projektiin. Aihe herätti jälleen paljon kysymyksiä ja keskustelua.

Ilta jatkui loistavien tarjouilujen ja mukavan tunnelman siivittämänä Reaktorin saunaosastolla.

Illan aikana arvottiin myös Reaktorin Golla-läppärilaukku. Onnetar suosi tällä kertaa Lena Wenmania.

NiceTuesday kiittää kaikkia toiminnassa mukana olleita ja toivottaa Oikein Hyvää Joulua ja vielä parempaa Uutta Vuotta 2012!

Nähdään taas ensi vuonna!

info@nicetuesday.fi