http://www.nicetuesday.fi/kalenteri_yleinen.gif

Liity jäseneksi


Voit liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen ja maksamalla 30€ suuruisen jäsenmaksun.


Nice Tuesday myös Facebookissa
Facebook.com/nicetuesday
 

Sähköpostilistalle liittyneet saavat muistutuksen tulevasta tilaisuudesta noin kerran kuussa. Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisille.

Joka kuukauden toisena tiistaina Helsingissä ja kolmantena tiistaina Tampereella järjestetään tilaisuus, jossa kuullaan kahden asiantuntijan napakat esitykset ajankohtaisista aiheista ja keskustellaan niiden innoittamina.

Nice Tuesdayn tarkoituksena on oppia uutta jatkuvasti muuttuvalla IT-alalla, vaihtaa ajatuksia samanhenkisten naisten kanssa ja muodostaa toimivia verkostoja.

Tilaisuuksiin ovat tervetulleita kaikki naiset, jotka ovat jotenkin kytköksissä IT-alaan. Nice Tuesday on avoin ja riippumaton verkosto. Tiistai-tilaisuuksiin osallistuminen on maksutonta. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin.
Nettitilan tarjosi Mediareaktori Oy

Virkkaustyöpaja

tiistai 08.09.2015

virkkaus.png

"Käsityöt ovat aivojen herkkua. Ne ruokkivat kolmiulotteista ajattelua ja virittelevät luovuutta, ongelmanratkaisukykyä ja parantavat aivopuoliskojen yhteistyötä. Ne tarjoavat mielekästä tekemistä sekä älyllisiä ja taidollisia haasteita. Käsillä tekeminen rentouttaa ja auttaa purkamaan stressiä. Se auttaa myös keskittymään." Talouselämä, Ninni Myllyoja 24.6.2012

Nice Tuesday aloitti syyskauden tällä aivojen herkulla. Kokoonnuimme yhdessä virkkaamaan! Virkkasimme huovutettavan kännykkä-/luonaspussin. Huovuttuvasta langasta virkkaaminen sopii myös aloittelijoille.

* * *
Huovuttuvaa pussia varten tarvitset:
- 50-100 g huovuttuvaa, paksua villalankaa (10-14 ply, puikkosuositus 5-8). 50 grammaa riittää pussiin. Jos haluat virkata isomman pussin tai isoja koristeita pussiin, tarvitset hieman enemmän. Huovuttuvia lankoja ovat kaikki 100% villalangat, joita ei ole superwash -käsitelty.
- Lankaasi sopivan virkkuukoukun. (Ohjeellinen koukun valinta on langan suosituspuikko -1) eli jos valitset langan, jonka puikkosuositus on 5, virkkuukoukku 4 on useimmille käsialoille sopiva.

Ei hätää jos kotona ei ole sopivaa lankaa! Teillä on mahdollisuus hyödyntää -15% alennuskoodia NICETUESDAY vyyhti.fi -verkkokaupassa. Valitse toimitustavaksi Nouto Nice Tuesday -tilaisuudesta ja saat tilaamasi tuotteet tuotuna paikan päälle. Sopia lankoja huovuttamiseen ovat mm. Drops Eskimo sekä Drops Big Delight. Kuvan pussi on tehty liukuvärjätystä Big Delight-langasta ja siihen on kiinnitetty hopeinen metallihaka avaimia ja kulkulupaa varten.

Voit toki ottaa myös oman projektisi mukaan ja tule verkostoitumaan käsitöiden merkeissä!

Tilaisuuden tarkat tiedot:
Aihe: Virkkaustyöpaja
Paikka: Ravintola Amarillo, Mikonkatu 9, Helsinki
Päivä: tiistai 8.9.2015
Aika: 18.00 – 20.00
Paikan päällä buffet-ruokailumahdollisuus, Soft taco -buffet 19,00 €/ruokailija
Tilaisuuden luonne: Kaikille avoin tiistaitilaisuus

info@nicetuesday.fi